hello! my name is

DUVA

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

1y 11m 25d

In shelter since

19-10-2019

Color

Beige o marfil

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

35914


Description

CATALÀ:

La Duva a part de ser preciosa, és una gossa molt activa i juganera quan et coneix. Sembla que no hagi tingut bones experiències abans d'arribar a nosaltres, ja que no sap molt bé com presentar-se a les persones ni als altres gossos, però quan veu que no li faràs res, només vol jugar. Si li voleu donar una oportunitat a aquesta gossa tan guapa, podeu anar-la a conèixer directament al refugi o bé, podeu enviar un correu a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Duva aparte de ser preciosa, es una perra muy activa y juguetona cuando te conoce. Todo parece indicar que no ha tenido buenas experiencias antes de llegar a nosotros, porque no sabe muy bien como presentarse a las personas ni a los otros perros, pero cuando comprueba que no le quieres hacer nada malo, sólo quiere jugar. Si le queréis dar una oportunidad a esta perrita tan guapa, podéis venir directamente al refugio, o podéis enviar un correo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet