hello! my name is

ROMA

Breed

American bully

Size

Large

Age

6y 6m 29d

In shelter since

23-01-2020

Color

Gris-blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

35876


Description

CATALÀ:

La Roma és un sol de gossa! És tranquil·la, simpàtica i sociable tant amb les persones com amb els altres gossos. És una molt bona gosseta que mereix trobar una família que la vulgui cuidar i estimar molt. Si la voleu conèixer podeu venir directament al refugi o podeu preguntar per ella escrivint un correu a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Roma es un sol de perrita! Es tranquila, simpática y sociable tanto con las personas como con los demás perros. Es una muy buena perrita que merece encontrar una familia que la cuide y la quiera mucho. Si la queréis conocer podéis venir directamente al refugio o podéis preguntar por ella escribiendo un correo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet