KARI - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

KARI

Breed

Europea

Size

Medium

Age

8y 3m 29d

In shelter since

02-10-2019

Color

Carey

Country

Spain

Location

In fostering

Registration number

35838


Description

CATALÀ:
La Kari va ser recollida d'una colònia de gats de carrer. En un primer moment és una gateta tímida i guarda les distàncies, però amb paciència i tranquil·litat es deixa tocar. Es porta molt bé amb els altres gats de la gatera. Si us agraden els gats amb el veritable caràcter felí, la Kari és la vostra gata ideal. Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella escrivint a info@protectoramataro.org , inidicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Kari fue recogida de una colonia de gatos. En un primer momento es una gatita tímida y guarda las distancias, pero con paciencia y tranquilidad se deja tocar. Se lleva muy bien con los otros gatos de la gatera. Si os gustan los gatos con el verdadero carácter felino, Kari es vuestra gata ideal. Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella escribiendo a info@protectoramataro.org , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet