MACA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

MACA

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

5y 29d

In shelter since

12-04-2021

Color

Blanc-marro clar

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

35490


Description

CATALÀ:
La Maca és una gossa tranquil·la, molt afectuosa i també molt simpàtica quan se sent segura. És cert que li preocupen les persones desconegudes, més els homes que les dones: és una gosseta tímida. En el passeig es creua i evita el contacte amb les persones que passen, i si els gossos la borden evita el conflicte i no reacciona a res. La Maca ha estat molt prima i ara es comença a recuperar, però necessita una família que vulgui ajudar-la. Des del refugi es donaran les pautes i suport necessaris perquè sapigueu acompanyar-la en el procés d'adaptació a casa vostra. Veniu-la a conèixer!!! És una gossa molt dolça que necessita la tranquil·litat d'una llar... Si voleu ajudar a la Maca, podeu preguntar per ella prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament: us podrem atendre molt millor si sabem que heu de venir i quin tipus d'animal esteu buscant. Entreu a l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció i responeu el formulari. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Maca es una perra tranquila, muy cariñosa y también muy simpática cuando se siente segura. Cierto que le preocupen las personas desconocidas, más los hombres que las mujeres: es una perrita tímida. En el paseo se cruza y evita el contacto con las personas que pasan, y si los perros le ladran evita el conflicto y no reacciona a nada. Maca ha estado muy delgada y ahora se empieza a recuperar, pero necesita una familia que quiera ayudarla. Desde el refugio se darán las pautas y apoyo necesarios para que sepáis acompañarla en el proceso de adaptación a vuestra casa. ¡Venidla a conocer!!! Es una perra muy dulce que necesita la tranquilidad de un hogar... Si queréis ayudar a Maca, podéis preguntar por ella pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴 ¡AVÍSO!!!! Por favor, no vengáis directamente: os podremos atender mucho mejor si sabemos que tenéis que venir y el tipo de animal que estáis buscando. Entrad en el enlace de adopción que tenéis en verde al final de esta descripción y rellenad el formulario. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 50€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 50€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet