MACA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

MACA

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

5y 7m 1d

In shelter since

02-10-2022

Color

Blanc-marro clar

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

35490


Description

CATALÀ:
La Maca té quasi 6 anys i cap família de les 3 amb les que ha estat ha pogut donar-li l’atenció que necessita. Gràcies al Projecte Solidari Kanstak, que està treballant de forma professional i voluntària amb ella, per fi està tenint aquesta gran oportunitat per aprendre a gestionar millor les seves emocions i conviure sense problemes en família. És molt carinyosa, tranquil·la i li encanta jugar i… dormir! L’adopció es durà a terme amb la possibilitat de la supervisió etològica totalment gratuïta per part de Kanstak Educació Canina durant els primers mesos per tal d’assessorar, si així fos convenient, sobre qualsevol qüestió referent a la seva educació. El perfil d’adoptant que busquem és el següent:
·Persona adulta amb experiència amb altres gossos.
· Convivència sense gossos.
· Sense nens.
· S'adapta a qualsevol entorn (pot viure en entorn rural o urbà sense problemes). A més, els passejos s'han tornat molt còmodes.
· Qualsevol horari laboral (gestiona perfectament la soledat).
· Compromís per a poder fer un seguiment de la conducta.

Si us plau, si sou una família amb ganes d'ajudar a una gossa que necessita molt una oportunitat, pregunteu per la Maca prement l'enllaç d'adopció que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
Gràcies @kanstak per incloure a la Maca en el vostre projecte solidari! Si voleu saber més coses sobre aquest projecte solidari, entreu en aquest enllaç: https://kanstak.com/proyecto-solidario-perros/
🔴AVÍS!!!! La Maca, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Maca tiene casi 6 años y ninguna familia de las 3 con las que ha estado ha podido darle la atención que necesita. Gracias al Proyecto Solidario Kanstak, que está trabajando de forma profesional y voluntaria con ella, por fin está teniendo esta gran oportunidad para aprender a gestionar mejor sus emociones y convivir sin problemas en familia. Es muy cariñosa, tranquila y le encanta jugar y… dormir! La adopción se llevará a cabo con la posibilidad de supervisión etológica totalmente gratuita por parte de Kanstak Educación Canina durante los primeros meses para asesorar, si fuera necesario, sobre cualquier cuestión referente a su educación. El perfil de adoptante que buscamos es el siguiente:
·Persona adulta con experiencia con otros perros.
· Convivencia sin perros.
· Sin niños.
· Se adapta a cualquier entorno (puede vivir en entorno rural o urbano sin problemas). Además, los paseos se han vuelto muy cómodos.
· Cualquier horario laboral (gestiona perfectamente la soledad).
· Compromiso para poder hacer un seguimiento de la conducta.

Por favor, si sois una familia con ganas de ayudar a una perra que necesita mucho una oportunidad, preguntad por Maca pulsando el enlace de adopción que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
Gracias @kanstak por incluir a Maca en vuestro proyecto solidario! Si queréis saber más cosas sobre este proyecto solidario, entrad en este enlace: https://kanstak.com/proyecto-solidario-perros/
🔴¡AVISO!!!! Maca, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 50€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 50€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet