MACA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

MACA

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

3y 4m 25d

In shelter since

12-03-2020

Color

Blanc-marro clar

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

35490


Description

CATALÀ:
La Maca és una gosseta preciosa i molt jove. Ens va arribar amb la pell bastant malament, però amb el tractament s'ha recuperant força bé, tot i que un refugi no és el lloc més adequat per poder fer una recuperació adequada. Conviu molt bé amb mascles, i amb femelles, tot i que li costa una miqueta més, hi pot conviure amb una bona adaptació. Quan se la manipula, és una miqueta desconfiada, però mai ha tingut cap mala reacció i es deixa fer. És una molt bona gosseta que només necessita una família que li vulgui donar una segona oportunitat. Sabem que ser de la seva raça li posarà les coses especialment difícils... Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Maca es una perrita preciosa y muy joven. Nos llegó con la piel bastante mal, pero con tratamiento se ha recuperado bastante bien, pero un refugio no es el lugar más adecuado para poder hacer una recuperación adecuada. Convive muy bien con machos, y con hembras, aunque le cuesta un poquito más,  puede convivir con una buena adaptación. Cuando se la manipula, es un poquito desconfiada, pero nunca ha tenido ninguna mala reacción y se deja hacer. Es una muy buena perrita que sólo necesita una familia que le quiera dar una segunda oportunidad. Sabemos que ser de su raza le pondrá las cosas especialmente difíciles... Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet