MACA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

MACA

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

3y 7m 12d

In shelter since

12-04-2021

Color

Blanc-marro clar

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

35490


Description

CATALÀ:
La Maca és una gosseta preciosa però molt insegura. Quan va arribar tenia problemes a la pell però, de mica en mica, ha anat millorant, tot i que l'ambient d'un refugi no beneficia amb la seva recuperació. És una gossa bona, però necessita un adoptant molt especial, algú que preferiblement visqui sol i sense més animals. La Maca, quan se sent insegura davant de diferents estímuls, pot reaccionar de manera inadequada i, per això, necessita un espai tranquil per poder descobrir que ningú li vol fer mal, i que el seu adoptant l'estimarà molt. Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Maca es una perrita preciosa pero muy insegura. Cuando llegó presentaba problemas en la piel pero, poco a poco, fue mejorando, aunque el ambiente de un refugio no es conveniente para su recuperación. Es una perrita buena, pero necesita un adoptante muy especial, alguien que preferiblemente viva solo y sin más animales. Maca, cuando se siente insegura ante diferentes estímulos, puede reaccionar de forma inadecuada y, por esto, necesita un espacio tranquilo para poder descubrir que nadie le quiere hacer daño, y que su adoptante la querrá mucho. Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet