hello! my name is

NEGRO

Breed

Mestis

Size

Large

Age

9y 3m 20d

In shelter since

27-07-2019

Color

Negre-blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

35406


Description

CATALÀ:
En Negro és un bon gos que té molt bon caràcter amb les persones, i amb els altres gossos hi té una molt bona convivència: de fet al refugi conviu amb dos cadellots. Té un caràcter molt actiu, adora jugar i sempre està disposat a sortir a passejar. És un molt bon gos per qui busquem una família també activa que vulgui tenir un company d'aventures de quatre potes. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Negro es un buen perro que tiene muy buen carácter con las personas, y con los demás perros  tiene una muy buena convivencia: de hecho en el refugio convive con dos cachorrotes. Tiene un carácter muy activo, adora jugar y siempre está dispuesto a salir a pasear. Es un muy buen perro para el que buscamos una familia también activa que quiera tener un compañero de aventuras de cuatro patas. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet