NEGRO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

NEGRO

Breed

Mestis

Size

Large

Age

11y 5m 4d

In shelter since

28-03-2022

Color

Negre-blanc

Country

Spain

Location

CABRILS

Registration number

35406


Description

CATALÀ:
En Negro ja és gran: va passar la seva vida lligat a una cadena i porta molts anys a la protectora. No tothom el veu com el gos més bonic del món, els sol passar als gossos negres🥺.
🔸 NO és considerat gpp, és una barreja de shar pei. Està en plena forma i sa, no aparenta la seva edat.
🔸 És súper afectuós, noble i fiable amb persones. Amb gossos vol evitar-los i anar-se'n. Estem fent sessions de socialització amb ell i respon molt bé.
🥰 Vols ajudar-lo i donar-li la vida que es mereix? És un gos afectuós i respectuós, que no borda i sap quedar-se sol, i que et posarà fàcil la seva adaptació.
🤟No t'ho pensis! La seva vida ja ha passat entre reixes i encadenat, dona-li una vellesa digna i feliç, s'ho mereix 💖
Us ajudarem en la seva adaptació a la nova llar i us donarem totes les facilitats. No mireu cap a un altre costat, veniu a passejar-lo i conèixer-lo i morireu d'amor! Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per a poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Negro ya es mayor: pasó su vida atado a una cadena y lleva muchos años en la protectora. No todo el mundo lo ve como el perro más bonito del mundo, les suele pasar a los perros negros 🥺.
🔸 NO está considerado ppp, es una mezcla de shar pei. Está en plena forma y sano, no aparenta su edad.
🔸 Es súper cariñoso, noble y fiable con personas. Con perros quiere evitarlos e irse. Estamos haciendo sesiones de socialización con él y responde muy bien.
🥰 ¿Quieres ayudarle y darle la vida que siempre ha merecido? Es un perro cariñoso y respetuoso, que no ladra y sabe quedarse sólo y que te va a poner fácil su adaptación.
🤟 ¡No te lo pienses! Su vida ya ha pasado entre rejas y encadenado, dale una vejez digna y feliz, se lo merece 💖
Os ayudaremos en su adaptación al nuevo hogar y os daremos todas las facilidades. No miréis hacia otro lado, venid a pasearlo y conocerlo y moriréis de amor! Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per edat / Nadie quiere por edad

Els gats i gossos molt vellets. El cost de la seva adopció és de només 50€ i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions pels problemes de salut que pugui presentar l'animal. // Los gatos y perros muy viejecitos. El coste de su adopción es de sólo 50€ y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por problemas de salud que pueda presentar el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet