JUSTA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

JUSTA

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

8y 8m 19d

In shelter since

15-07-2019

Color

Tigrat-blanc

Country

Spain

Location

CAN MORET

Registration number

35305


Description

CATALÀ:
La Justa és una bona gossa que no acaba d'entendre què  hi fa a una gàbia... Té un punt de desconfiança, però quan et coneix és una gosseta molt carinyosa i afectuosa que no para de demanar mimos i joc. És una bona gossa que necessita sortir del refugi amb una persona que vulgui confiar en ella i donar-li la vida que es mereix. Si voleu donar una segona oportunitat a la preciosa Justa, podeu preguntar per ella escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Justa es una buena perra que no acaba de entender por qué  está en una jaula... Tiene un punto de desconfianza, pero cuando te conoce es una perrita muy cariñosa que pide y agradece los mimos y el juego. Es una buena perra que necesita salir del refugio con una persona que quiera confiar en ella y darle la vida que se merece. Si queréis dar una segunda oportunidad a la preciosa Justa, podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Timeline

No Timeline posts available for this pet