hello! my name is

KARMA

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

2y 7m 29d

In shelter since

15-07-2019

Color

Negre-blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

35302


Description

CATALÀ:

La Karma és un encant de gosseta! Els cuidadors diuen d'ella que no pot ser més ni més carinyosa ni més simpàtica. Ser de la seva raça és el que li posarà les coses difícils per trobar una família, però si esteu pensant a portar un gos a casa, us animem que deixeu de banda els prejudicis i la vingueu a conèixer! És un amor! Podeu preguntar per ella escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Karma es un encanto de perrita! Los cuidadores dicen de ella que no puede ser ni más cariñosa ni más simpática. Ser de su raza es lo único que le pondrá difícil encontrar una familia, pero si estáis pensando en traer un perro a casa, os animamos a que dejéis de lado los prejuicios y la vengáis a conocer! Es un amor! Podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet