ASTON - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

ASTON

Breed

American pit bull terrier

Size

Large

Age

3y 4m 14d

In shelter since

03-07-2019

Color

Marro-blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

35234


Description

CATALÀ:
L'Aston és un gos molt jove, amb molta energia i amb molt amor per donar. Amb les persones és un veritable encant: carinyós, juganer, divertit i molt intel·ligent. Amb els altres gossos l'hi costa conviure, però pensem que és per l'estrès d'un refugi, i estem segurs que a una casa i amb una família, fent una introducció adequada, hi podrà conviure sense problemes. Busquem per a ell una família activa, que li pugui donar al bo de l'Aston tot el joc i amor que necessita. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Aston es un perro muy joven, con mucha energía y con mucho amor para dar. Con las personas es un verdadero encanto: cariñoso, juguetón, divertido y muy inteligente. Con los demás perros le cuesta convivir, pero pensamos que es por el estrés de un refugio, y estamos seguros de que en una casa y con una familia, haciendo una introducción adecuada, podrá convivir sin problemas. Buscamos para él una familia activa, que le pueda dar al bueno del Aston todo el juego y amor que necesita. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet