OSLO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

OSLO

Breed

Pastor alemany

Size

Large

Age

4y 7m 20d

In shelter since

29-06-2019

Color

Negre-foc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

35197


Description

CATALÀ:
L'Oslo és un pastor alemany preciós. Si no et coneix es mostra força desconfiat, però quan ja et coneix una miqueta, de seguida agafa confiança. No el recomanem ni com a primer gos ni per una família amb nens, ja que no tolera massa bé que li agafin les seves coses. Amb femelles hi conviu perfectament, però amb els mascles és més selectiu, i a segons quins els tolera i d'altres s'hi encara. Malgrat totes aquestes coses que us diem d'ell, l'Oslo és un molt bon gos, molt intel·ligent i agraït, que només necessita una família que l'ajudi a comprendre que no ha de preocupar-se per res... Des de la nostra protectora us donarem tot el suport que necessiteu per aconseguir que l'Oslo sigui feliç amb vosaltres i vosaltres amb ell... Si el voleu ajudar, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Oslo es un pastor alemán precioso. Si no te conoce se muestra bastante desconfiado, pero cuando ya te conoce un poquito, enseguida coge confianza. No lo recomendamos ni como primer perro ni para una familia con niños, ya que no tolera demasiado bien que le cojan sus cosas. Con hembras  convive perfectamente, pero con los machos es más selectivo, algunos le caen bien, pero otros no tnato. A pesar de todas estas cosas que os decimos de él, Oslo es un muy buen perro, muy inteligente y agradecido, lo único que necesita es una familia que lo ayude a comprender que no tiene que preocuparse por nada... Desde nuestra protectora os daremos todo el apoyo que necesitéis para conseguir que Oslo sea feliz con vosotros y vosotros con él... Si lo queréis ayudar, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Timeline

No Timeline posts available for this pet