hello! my name is

DOKE

Breed

American stafford terrier

Size

Medium

Age

4y 6m 25d

In shelter since

01-06-2019

Color

Tigrat-blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

34988


Description

CATALÀ:

En Doke és un gos actiu amb molta energia, li encanta interaccionar amb les persones, busca tota l'estona l'atenció dels cuidadors. Busquem pel bo del Doke una família activa que estigui pensant a adoptar un gos amb el qual compartir aventures i experiències. Si el voleu conèixer, podeu venir directament al refugi, o podeu preguntar per ell escrivint a  [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Doke es un perro activo con mucha energía, le encanta interaccionar con las personas, busca todo el rato la atención de los cuidadores. Buscamos por el bueno del Doke una familia activa que esté pensando a adoptar un perro con el cual compartir aventuras y experiencias. Si lo queréis conocer, podéis venir directamente al refugio, o podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet