DOKE

Hello! My name is

DOKE

Breed
American stafford terrier
Size
Medium
Age
8y 18d
In Shelter Since
20-5-2022
Color
Tigrat-blanc
Country
Spain
City/Town
Mataró
Registration Number
34988

Description
CATALÀ:
En Doke encara és jove i fa ja temps que espera una llar. És un gos de fàcil adaptació perquè és bo, tranquil i a més, fent una bona presentació potser pot conviure amb altres gossos. Les cuidadores i els voluntaris estan encantats amb ell perquè passeja molt bé, sense estirar la corretja. És un gos molt noble que, únicament, necessita que comprenguis els seus senyals de calma (amb les manipulacions es queda paralitzat) i crear un vincle amb la seva nova família. Estem segurs que serà un company genial! Si vols saber més sobre el bo del Doke, pregunta per ell prement l'enllaç d'adopció que tens en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴AVÍS!!!! En Doke, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Doke todavía es joven y ya lleva tiempo esperando un hogar. Es un perro de fácil adaptación porque es bueno, tranquilo y además, haciendo una buena presentación quizá pueda convivir con otros perros. Las cuidadoras y los voluntarios están encantados con él porque pasea muy bien, sin estirar de la correa. Es un perro muy noble que, únicamente, necesita que comprendas sus señales de calma (con los manipulados se queda paralizado) y crear un vínculo con su nueva familia. Estamos seguros de que será un compañero genial! Si quieres saber más sobre el bueno de Doke, puedes preguntar por él pulsando el enlace de adopción que tienes en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴¡AVISO!!!! Doke, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me! or

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

CARÀCTER: És un gos amb una energia molt tranquil·la. A la gàbia és un gos que presenta molta serenitat i no destrossa res.
EL PASSEIG AMB ELL: Va tranquil i ho olora tot. Evita el conflicte amb altres gossos. En entorn de ciutat, amb més estímuls, no reacciona malament a res.
AMB PERSONES: És sociable i tranquil quan es relaciona. Als desconeguts els ignora. Quan et coneix és un gos carinyós.
AMB GOSSOS: Durant el passeig evita el conflicte amb els gossos amb què es troba i amb els que borden.
ALTRES ANIMALS: No reacciona a gats, conills ni ocells que troba pel camí.
PERFIL D'ADOPTANT QUE BUSQUEM PER A ELL: És un gos de fàcil adaptació que s'adaptarà a qualsevol tipus de família que li vulgui donar una oportunitat.
PROBLEMES DE COMPORTAMENT: Només és una mica insistent quan vol alguna cosa. Fàcil de treballar aquest aspecte des de casa. És un gos 10!
FACILITATS: Qui l'adopti tindrà suport en el procés d'adopció i adaptació a la nova llar. Se li donaran: pautes, manuals i vídeos per a l'adaptació.

Download the mobile app now!