SUNY - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

SUNY

Breed

Europea

Size

Medium

Age

12y 2m 5d

In shelter since

13-04-2019

Color

Tigrat ros i blanc

Country

Spain

Location

In fostering

Registration number

34606


Description

CATALÀ:
En Suny va ser recollit en una colònia en molt mal estat, amb una ferida infectada al coll. El pobre suny, a més, és positiu a immunodeficiència felina, per la qual cosa no recomanem que convisqui amb altres gats que no siguin, com ell, positius. Per posar-li les coses més difícils, el pobre Suny té problemes renals, pel que necessita pinso especial. Però el que més necessita el bo del Suny és tranquil·litat i molt d'amor... Sabem que el Suny ho té molt difícil per trobar una família, però estem segurs que a algun lloc hi ha una família per a ell... Si li voleu donar l'oportunitat de tenir una nova vida, podeu preguntar per ell escrivint a info@protectoramataro.org , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
Nota: Si voleu saber més coses sobre la immunodeficiència felina, podeu entrar en aquest enllaç:  https://www.protectoramataro.org/ca/immunodeficiencia-felina
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Suny fue recogido en una colonia en muy mal estado, con una herida infectada en el cuello. El pobre Suny, además, es positivo en inmunodeficiencia felina, por lo cual no recomendamos que conviva con otros gatos que no sean, como él, positivos. Para ponerle las cosas más difíciles, el pobre Suny tiene problemas renales, por lo que necesita pienso especial. Pero lo que más necesita el bueno de Suny es tranquilidad y mucho amor... Sabemos que Suny lo tiene muy difícil para encontrar una familia, pero estamos seguros que en algún lugar hay una familia para él... Si le queréis dar la oportunidad de tener una nueva vida, podéis preguntar por él escribiendo a info@protectoramataro.org , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.  
Nota: Si queréis saber más cosas sobre la inmunodeficiencia felina, podéis entrar en este enlace:  https://www.protectoramataro.org/es/inmunodeficiencia-felina
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 50€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 50€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet