hello! my name is

RANGER

Breed

Pit bull terrier americà

Size

Large

Age

6y 1m 29d

In shelter since

12-04-2019

Color

Marro

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

34601


Description

CATALÀ:

En Ranger és un gos amb un caràcter molt bo. Amb la gent és un veritable encant, molt intel·ligent i obedient, i molt afectuós. Amb la presentació apropiada, pot conviure perfectament amb altres gossos. És un molt bon gos que necessita trobar una família per tornar a ser feliç... Si li voleu donar una segona oportunitat, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Ranger es un perro con un carácter muy bueno. Con la gente es un verdadero encanto, muy inteligente y obediente, y muy cariñoso. Con la presentación apropiada, puede convivir perfectamente con otros perros. Es un muy buen perro que necesita encontrar una familia para volver a ser feliz... Si le queréis dar una segunda oportunidad, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet