hello! my name is

IBIS

Breed

Europea

Size

Medium

Age

7y 4m 29d

In shelter since

09-03-2019

Color

Tigrat

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

34365


Description

CATALÀ:

L'Ibis és un gat actiu, juganer i curiós: el que més li agrada del món és investigar! Necessita espai ampli i estimulant, millor amb sortida a l'exterior, ja que estava acostumat a fer vida a fora i no li agrada gens estar tancat. És un bon gat i busca molt el contacte amb la gent, però sempre amb manipulacions suaus. El que li posa les coses més difícils al preciós Ibis és que és positiu en immunodeficiència felina, però pot fer una vida completament normal i pot conviure amb altres gats positius fent una adaptació adequada. Fa molt de temps que viu al refugi i no està bé... Si li voleu donar una oportunitat, el podeu venir a conèixer al refugi, o podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.Si voleu saber més coses sobre la immunodeficiència felina, consulteu aquí .

ESPAÑOL:

Ibis es un gato activo, juguetón y curioso: lo que más le gusta del mundo es investigar! Necesita un espacio amplio y estimulante, mejor con salida al exterior, ya que estaba acostumbrado a hacer vida fuera y no le gusta nada estar encerrado. Es un buen gato y busca mucho el contacto con la gente, pero siempre con manipulaciones suaves. Lo que le pone las cosas más difíciles al precioso Ibis es que es positivo en inmunodeficiencia felina, pero puede hacer una vida completamente normal y puede convivir con otros gatos positivos haciendo una adaptación adecuada. Ya lleva mucho tiempo viviendo en el refugio y no está bien... Si le queréis dar una oportunidad, lo podéis venir a conocer al refugio, o podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.Si queréis saber más cosas sobre la inmunodeficiencia felina, consultáis aquí .


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet