hello! my name is

PAKI

Breed

Mestis de pit bull

Size

Large

Age

3y 8m 20d

In shelter since

20-02-2019

Color

Marro-blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

34245


Description

CATALÀ:
En Paki és un gos preciós que adora jugar a la pilota i li encanta la companyia de la gent. Amb els altres gossos, sempre que es faci una presentació apropiada, creiem que hi pot conviure sense problemes. És un gos molt simpàtic i molt afectuós que mereix trobar una família que se l'estimi i no el torni a abandonar mai més... Si el voleu conèixer, podeu enviar un correu preguntant per ell a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Paki es un perro precioso que adora jugar a la pelota y le encanta la compañía de la gente. Con otros perros, siempre que se haga una presentación apropiada, creemos que  puede convivir sin problemas. Es una perro muy simpático y muy cariñoso que merece encontrar una familia que lo quiera y no lo vuelva a abandonar nunca más... Si lo queréis conocer, podéis enviar un correo preguntado por él a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet