FIGARO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

FIGARO

Breed

Mestis

Size

Large

Age

6y 11m 25d

In shelter since

13-02-2019

Color

Marro

Country

Spain

Location

CAN MORET

Registration number

34193


Description

CATALÀ:
En Fígaro va arribar amb una leishmània sense tractar, molt primet i amb la pell molt afectada. Ara, com podeu veure a les fotografies, ja està molt recuperat i guapo. Té a totes les cuidadores i cuidadors enamorades i enamorats: diuen que és un sol de gos! Ens comenten que si no et coneix, és una mica reticent a la manipulació, sobre tot les potes i el coll, però de seguida agafa confiança i és súper carinyós! És un gos actiu, però molt equilibrat. Amb femelles hi conviu perfectament, però amb mascles impossible... És un molt bon gos amb qui ningú es fixa... Mai ningú ha preguntat per ell i ja van sent hora que algú el miri als ulls i hi vegi tot l'amor que té per donar! Si li voleu donar una oportunitat al bo del Fígaro, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Fígaro llegó con una leishmania sin tratar, muy delgado y con la piel muy afectada. Ahora, como podéis ver en las fotografías, ya está muy recuperado y guapo. Tiene a todas las cuidadoras y cuidadores enamoradas y enamorados: dicen que es un sol de perro! Nos comentan que, si no te conoce, es un poco reticente a la manipulación, sobre todo patas y cuello, pero enseguida coge confianza y es súper cariñoso! Es un perro activo, pero muy equilibrado. Con hembras convive perfectamente, pero con machos imposible ... Es un muy buen perro y hasta ahora nadie se ha fijado en él... Ya va siendo hora que alguien le mire a los ojos y vea todo el amor que tiene por dar! Si le queréis dar una oportunidad al bueno de Fígaro, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet