JOHNY - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

JOHNY

Breed

Europea

Size

Medium

Age

4y 2m 12d

In shelter since

07-02-2019

Color

Negre-blanc

Country

Spain

Location

REFUGI CAL PILE

Registration number

34130


Description

CATALÀ:
En  Johny  va aparèixer al jardí d'una casa particular i ningú l'ha reclamat. De moment no es deixa tocar i estem treballant la seva socialització, però estem segurs que amb paciència, molt d'amor i amb l'ajuda de les pautes adequades serà un gatet fantàstic... Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Johny apareció en el jardín de una casa particular y nadie lo ha reclamado. De momento no se deja tocar y estamos trabajando su socialización, pero estamos convencidos que con paciencia, mucho amor y las pautas adecuadas, será un gato extraordinario. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet