hello! my name is

CLAP

Breed

Mestis american sttanford

Size

Large

Age

6y 2m 20d

In shelter since

25-01-2019

Color

Marro-blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

34027


Description

CATALÀ:
En Clap ens va arribar en un estat lamentable de salut. Plé de ferides i extremadament prim. Les nostres veterinàries li van fer proves i va resultar ser positiu en leishmània i amb insuficiència renal. Ara mateix està mollt recuperat i s'ha convertit en un gos preciós. De caràcter és un gos súper bo, tant amb persones com amb altres gossos, té molta vitalitat i li encanta jugar amb la pilota. Sabem que no serà fàcil trobar-li una família al Clap, ja que a més de ser positiu a leishmània és GPP i això encara dificulta més les coses. Però no pararem fins que el Clap tingui el que es mereix: una família que el cuidi i se l'estimi per tota la vida. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Clap nos llegó en un estado lamentable de salud. Lleno de heridas y extremadamente delgado. Nuestras veterinarias le hicieron pruebas y resultó ser positivo en leishmania y con insuficiencia renal. Ahora mismo está totalmente recuperado y se ha convertido en un perro precioso. De carácter es un perro súper bueno, tanto con personas como con otros perros, tiene mucha vitalidad y le encanta jugar con la pelota. Sabemos que no será fácil encontrarle una familia a Clap, puesto que aparte de ser positivo en leishmania, es PPP y esto todavía dificulta más las cosas. Pero no pararemos hasta que lo Clap tenga lo que se merece: una familia que lo cuide y lo quiera para toda la vida. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet