hello! my name is

CHUSA

Breed

American stafford terrier

Size

Medium

Age

3y 7m 29d

In shelter since

30-12-2019

Color

Tigrat

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

33845


Description

CATALÀ:

La Chusa va ser retirada dels seus antics propietaris per no tenir-la ben atesa. Estava molt prima i al principi vam pensar que podia estar malalta, però no, simplement estava desnodrida. Ara ja està completament recuperada. És una gosseta molt simpàtica, li encanta jugar amb els altres gossos i amb la pilota. Quan et veu ve corrent a demanar-te atenció i moixaines. Té un caràcter molt trempat! Si la voleu conèixer, podeu venir directament al refugi, o podeu preguntar per ella escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Chusa fue retirada de sus antiguos propietarios pora no tenerla bien atendida. Estaba muy delgada y al principio pensamos que podía estar enferma, pero no, simplemente estaba desnutrida. Ahora ya está completamente recuperada. Es una perrita muy simpática, le encanta jugar con los otros perros y con la pelota. Cuando te ve viene corriendo a pedirte atención y mimos. Tiene un carácter muy campechano! Si la queréis conocer, podéis venir directamente al refugio, o podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet