hello! my name is

DANGER

Breed

Mestis de pit bull

Size

Large

Age

6y 4m 29d

In shelter since

13-12-2018

Color

Marro clar-blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

33825


Description

CATALÀ:

Al  Danger  el van deixar lligat a la porta del  CCAAC  del  Barcelonès  amb la seva cartilla veterinària. Després de fer les gestions corresponents ja podem donar-lo en adopció. El  Danger  és un gos una mica desconfiat amb desconeguts. Amb les persones que té un vincle és un amor, molt  carinyós . La relació amb altres gossos li costa una mica però amb paciència pot relacionar-se bé. Si li voleu donar una segona oportunitat, podeu venir directament al refugi, o podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

A Danger lo dejaron atado a la puerta del CCAAC del Barcelonès con su cartilla veterinaria. Después de hacer las gestiones correspondientes ya podemos darlo en adopción. Danger es un perro un poco desconfiado con desconocidos. Con las personas que tiene un vínculo es un amor, muy cariñoso. La relación con otros perros le cuesta un poco pero con paciencia puede relacionarse bien. Si le queréis dar una segunda oportunidad, podéis venir directamente al refugio, o podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet