THAYLON - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

THAYLON

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

8y 10m 8d

In shelter since

25-11-2020

Color

Marro

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

33508


Description

CATALÀ:
Hem publicat moltes vegades el seu cas i, cada vegada que ho fem, ens fa més pena perquè ningú mai ha preguntat per ell. Thaylon té ja 8 anys, i fa 3 que va arribar al refugi. Viure en la gàbia està fent que la seva salut empitjori ràpidament... Té leishmània controlada (ara no es medica), hipertensió (necessita medicació senzilla per a tota la vida), insuficiència renal estable (menja dieta específica), luxació de ròtula (encara que amb dieta i exercici moderat fa vida normal) i, finalment, ha perdut un ullet per una infecció. Sabem que el seu cas és complicat, però no podem entendre que un gos tan bo i sociable amb persones continuï vivint tancat en una gàbia, perdent l'oportunitat de demostrar que és un gran company. Fins i tot sabem que amb nens es mostra tranquil i sociable. Va arribar a conviure amb algun gos i, creiem, que amb una bona adaptació podria fer-ho, sempre que siguin gossos sociables (amb gats no ho sabem). Si us plau, mireu més enllà del seu historial clínic i fixeu-vod en la seva mirada, la seva noblesa, i doneu-li una oportunitat per a demostrar que és un veritable tresor. Si voleu donar-li una llar, escriviu a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres. Estem segurs que si l'adopteu tindreu un company de vida extraordinari, que us donarà molta felicitat i una gran alegria per haver ajudat un gos que ho necessita molt...
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Hemos publicado muchas veces su caso y, cada vez que lo hacemos, nos da más pena porque nadie nunca ha preguntado por él. Thaylon tiene ya 8 años, y hace 3 que llegó al refugio. Vivir en la jaula está haciendo que su salud empeore rápidamente... Tiene leishmania controlada (ahora no se medica), hipertensión (necesita medicación sencilla de por vida), insuficiencia renal estable (come dieta específica), luxación de rótula (aunque con dieta y ejercicio moderado hace vida normal) y, por último, ha perdido un ojito por una infección. Sabemos que su caso es complicado, pero no podemos entender que un perro tan bueno y sociable con personas siga viviendo encerrado en una jaula, perdiendo la oportunidad de demostrar que es un gran compañero. Incluso sabemos que con niños se muestra tranquilo y sociable. Llegó a convivir con algún perro y, creemos, que con una buena adaptación podría hacerlo, siempre que sean perros sociables (con gatos no lo sabemos). Por favor, mirad más allá del historial clínico y fijaros en su mirada, su nobleza, y dadle una oportunidad para demostrar que es un verdadero tesoro. Si queréis darle un hogar, escribid a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros. Estamos seguros que si lo adoptáis tendréis un compañero de vida extraordinario, que os dará mucha felicidad y una gran alegría por haber ayudado a un perro que lo necesita mucho...
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 50€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 50€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet