THAYLON - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

THAYLON

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

8y 21d

In shelter since

25-11-2020

Color

Marro

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

33508


Description

CATALÀ:
En Thaylon és molt bo amb persones, li agrada molt la companyia humana i és un gos molt tranquil. Amb altres gossos no hi té una bona convivència, per la qual cosa el recomanem com a "fill únic". En Thaylon ens va arribar coix, i en fer-li les proves s'ha vist que té una luxació a les dues ròtules, la qual cosa li provoca molt dolor. En els pròxims dies serà operat, i un refugi no és un lloc apropiat per fer una recuperació... De debò que és un gos molt bo i necessita molt una família... Si esteu pensant en adoptar, podeu preguntar pel Thaylon escrivint a info@protectoramataro.org, indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres. Estem segurs que si l'adopteu tindreu un company de vida extraordinari, que us donarà molta felicitat i una gran alegria per haver ajudat un gos que ho necessita molt...
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a info@protectoramataro.org. Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Thaylon es muy bueno con personas, le gusta mucho la compañía humana y es un perro muy tranquilo. Con otros perros no tiene una buena convivencia, por lo que lo recomendamos como "hijo único". Thaylon nos llegó cojo, y al hacerle las pruebas se ha visto que tiene una luxación en las dos rótulas, lo cual le provoca mucho dolor. En los próximos días será operado, y un refugio no es un lugar apropiado para hacer una recuperación... De verdad que es un perro muy bueno y necesita mucho una familia... Si estáis pensando en adoptar, podéis preguntar por Thaylon escribiendo a info@protectoramataro.org, indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros. Estamos seguros que si lo adoptáis tendréis un compañero de vida extraordinario, que os dará mucha felicidad y una gran alegría por haber ayudado un perro que lo necesita mucho...
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a info@protectoramataro.org. ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 50€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 50€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet