hello! my name is

TORETO ARA THOR

Breed

Mestis american sttanford

Size

Medium

Age

2y 7m 25d

In shelter since

15-10-2018

Color

Negre-blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

33245


Description

CATALÀ:

En Toreto és un gos molt mogut, simpàtic i divertit. És molt bo amb persones però no es porta gaire be amb altres gossos. Si li voleu donar una oportunitat a aquest gos tan guapo, el podeu venir a conèixer directament al refugi, o podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Toreto es un perro muy movido, simpático y divertido. Es muy bueno con personas pero no se lleva muy bien con otros perros. Si le queréis dar una oportunidad este perro tan guapo, podéis venir directamente al refugio, o podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet