TORETO

Hello! My name is

TORETO

Breed
Mestís staffordshire bull terr
Size
Medium
Age
5y 10m 3d
In Shelter Since
15-10-2018
Color
Negre-blanc
Country
Spain
Location
CABRILS
Registration Number
33245

Description
CATALÀ:
En Toreto és un gos fantàstic: té un caràcter molt tranquil i relaxat. És un gos per a viure a dins de casa perquè pateix molt el fred. Amb les persones és realment noble i entranyable, i el que més li agrada del món és estar acompanyat. Però el pobre Toreto va entrar en el refugi en plena adolescència, amb només 10 mesos, ple d'energia i no socialitzat amb altres gossos. En tots aquests anys, des del refugi s'ha aconseguit que toleri el morrió, però li continua preocupant molt estar amb altres gossos. Amb tot el temps que porta en un refugi, no pretenem que sigui sociable amb els de la seva espècie, però sí que estem treballant perquè pugui relaxar-se durant el passeig davant la presència d'un altre gos. Tots els aniversaris de la seva vida els ha passat a la protectora, seria un somni que no hagués de complir ni un sol aniversari més en una gàbia... Si li voleu donar una oportunitat al Toreto, podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció.
🔴NOTA: En Toreto està essent ajudat amb educadors externs gràcies a les donacions rebudes en el projecte Integra'ls. Si una família està interessada en adoptar-lo, se li donarà tot el suport necessari perquè l'adopció sigui tot un èxit. En Toreto, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Toreto es un perro fantástico: tiene un carácter muy tranquilo y relajado. Es un perro para vivir dentro de casa porque lo pasa mal con el frío. Con las personas es realmente noble y entrañable, y lo que más le gusta del mundo es estar acompañado. Pero el pobre Toreto llegó al refugio en plena adolescencia, con tan solo 10 meses, con mucha energía y no socializado con otros perros. En todos estos años, desde el refugio se ha conseguido que tolere el bozal, pero le continúa preocupando mucho estar con otros perros. Con todo el tiempo que lleva en un refugio, no pretendemos que sea sociable con los de su especie, pero sí que estamos trabajando para que pueda relajarse durante el paseo ante la presencia de otro perro. Todos los cumpleaños de su vida los ha pasado en la protectora, sería un sueño que no tuviera que cumplir ni un solo cumpleaños más en una jaula... Si le queréis dar una oportunidad a Toreto, podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción.
🔴NOTA: Toreto está siendo ayudado con educadores externos gracias a las donaciones recibidas en el proyecto Intégralos. Si una familia está interesada en adoptarlo, se le dará todo el apoyo necesario para que la adopción sea todo un éxito. Toreto, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me! or

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 60€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 60€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!