hello! my name is

TYSON

Breed

Mestis de pit bull

Size

Large

Age

5y 6m 29d

In shelter since

17-09-2018

Color

Blanc-negre

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

33054


Description

CATALÀ:

En Tyson és un gos guapíssim i encantador. És jove, actiu i juganer, molt bo amb les persones i conviu molt bé amb altres gossos. És un bon gos per qui busquem una família que tingui un ritme de vida tan mogut com el simpàtic Tyson. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell escrivint a  [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Tyson es un perro guapísimo y encantador. Es joven, activo y juguetón, muy bueno con las personas y convive muy bien con otros perros. Es un buen perro para el que buscamos una familia que tenga un ritmo de vida tan movido como el del simpático Tyson. Si le queréis conocer, podéis preguntar por él escribiendo a  [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet