hello! my name is

FANY

Breed

Mestis de pit bull

Size

Large

Age

6y 11m 29d

In shelter since

09-08-2018

Color

Marro clar-blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

32762


Description

CATALÀ:

La Fany és una gosseta encara molt jove i molt entranyable. Li encanta jugar i és extraordinàriament carinyosa. Una molt bona gosseta per qui busquem una família que li pugui donar tot l'amor que necessita i que sàpiga apreciar tot l'amor que la Fany té per donar. A més a més, la Fany conviu molt bé amb altres gossos. Si la voleu conèixer, podeu venir directament al refugi, o bé podeu preguntar per ella escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Fany es una perrita todavía muy joven y muy entrañable. Le encanta jugar y es extraordinariamente cariñosa. Una muy buena perrita para la que buscamos una familia que le pueda dar todo el amor que necesita y que sepa apreciar todo el amor que Fany tiene para dar. Además Fany convive muy bien con otros perros. Si la queréis conocer, podéis venir directamente al refugio, o bien podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet