BASS - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BASS

Breed

Mestis

Size

Large

Age

6y 5m 27d

In shelter since

08-08-2018

Color

Blanc-marro

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

32749


Description

CATALÀ:
En Bass ja fa massa temps que és al refugi esperant una família... És un bon gos, però, possiblement per un passat no massa bo, quan no et coneix es mostra força insegur: cal donar-li el seu temps per crear vincle i guanyar-se la seva confiança. Per això busquem per a ell una família que comprengui una miqueta el llenguatge caní, per poder entendre quan en Bass no vol seguir amb certes manipulacions o que pugui veure quan se sent incòmode. En aquest sentit millor una família sense nens massa petits. Fora d'això és un gos que es comunica molt bé, és força tranquil i té una bona relació amb els altres gossos. Cal afegir que quan el Bass t'agafa confiança, busca i agraeix molt les carícies i el contacte humà. Un bon gos que mereix tenir una oportunitat... Si el podeu ajudar, pregunteu per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Bass ya lleva demasiado tiempo esperando una familia... Es un buen perro, pero, posiblemente por un pasado no demasiado bueno, cuando no te conoce se muestra bastante inseguro: hay que darle su tiempo para crear vínculo y ganar su confianza. Por eso buscamos para él una familia que comprenda un poquito el lenguaje canino, para que pueda entender cuando Bass no quiere seguir con ciertas manipulaciones o que pueda ver cuando se siente incómodo. En este sentido mejor una familia sin niños demasiado pequeños. Por lo demás es un perro que se comunica muy bien, es bastante tranquilo y tiene una buena relación con los demás perros. Hay que decir que cuando Bass te coge confianza, busca y agradece mucho las caricias y el contacto humano. Un buen perro que merece tener una oportunidad... Si lo podéis ayudar, preguntad por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Timeline

No Timeline posts available for this pet