BASS - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BASS

Breed

Mestis

Size

Large

Age

6y 3m 19d

In shelter since

08-08-2018

Color

Blanc-marro

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

32749


Description

CATALÀ:
En Bass és un gos guapíssim i encara jove i actiu. Amb les persones hi té una relació fantàstica, no fa més que buscar mimos! Això sí, no li agrada que el molestin mentre menja.... Fora d'això és un veritable encant! Busquem pel bo del Bass una família activa que estigui pensant a adoptar un gos amb el qual compartir aventures i experiències. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Bass es un perro guapísimo y todavía joven y activo. Con las personas tiene una relación fantástica, no hace más que buscar mimos! Eso sí, no le gusta que lo molesten mientras come.... Por lo demás es un verdadero encanto! Buscamos para el bueno de Bass una familia activa que esté pensando en adoptar un perro con el que compartir aventuras y experiencias. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Timeline

No Timeline posts available for this pet