hello! my name is

GOKU

Breed

Mestis

Size

Large

Age

4y 4m 29d

In shelter since

31-07-2019

Color

Canyella-blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

32725


Description

CATALÀ:

En Goku és un gos molt jovial, molt intel·ligent i molt guapo. Amb la gent és boníssim, i conviu perfectament amb femelles. És un molt bon gos que només necessita trobar una família que se l'estimi molt i no el torni  abandonar... Si el voleu conèixer, podeu venir directament al refugi o podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Goku es un perro muy jovial, muy inteligente y muy guapo. Con la gente es buenísimo, y convive perfectamente con hembras. Es un muy buen perro que sólo necesita encontrar una familia que se lo quiera mucho y no lo vuelva abandonar... Si lo queréis conocer, podéis venir directamente al refugio o podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet