hello! my name is

MORITZ

Breed

Mestis

Size

Large

Age

8y 1m 20d

In shelter since

06-08-2018

Color

Tigrat

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

32692


Description

CATALÀ:
En Moritz ja fa massa temps que espera una família... És un gos amb molta vitalitat al que li encanta jugar. Un molt bon gos que necessita una família que tingui temps per proporcionar-li el passeig i el joc que necessita. Un gos fantàstic que estem segurs que serà un perfecte company d'aventures! Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Moritz ya lleva demasiado tiempo esperando una familia... Es un perro con mucha vitalidad al que le encanta jugar. Un muy buen perro que necesita una familia que tenga tiempo para proporcionarle el paseo y el juego que necesita. Un perro fantástico que estamos seguros que será un perfecto compañero de aventuras! Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet