hello! my name is

SARDA ARA SASHA

Breed

Mestis de pit bull

Size

Large

Age

3y 10m 26d

In shelter since

06-08-2018

Color

Marro clar-blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

32687


Description

CATALÀ:
La Sardà és una gosseta molt jove i amb molta vitalitat, amb moltes ganes de jugar i d'interactuar amb la gent, de fet quan està més contenta és quan rep les carícies i atencions de les cuidadores. Una molt bona gossa per qui busquem una família també activa que vulgui compartir la seva vida i les seves vivències amb una companya de quatre potes tan guapa com la Sardà. Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella escrivint a  [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Sardà es una perrita muy joven y con mucha vitalidad, con muchas ganas de jugar y de interactuar con la gente, de hecho cuando está más contenta es cuando recibe las caricias y atenciones de las cuidadoras. Una muy buena perra para la que buscamos una familia también activa que quiera compartir su vida y sus vivencias con una compañera de cuatro patas tan guapa como Sardà. Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet