FOSKITO - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

FOSKITO

Breed

Mestis

Size

Large

Age

5y 11m 23d

In shelter since

24-10-2020

Color

Blanc-negre

Country

Spain

Location

CAN MORET

Registration number

32680


Description

CATALÀ:
En Foskito és un gosset molt bo, molt simpàtic i molt actiu. Ja fa massa temps que espera una família i el seu caràcter s'està veient afectat: cada dia està més nerviós... Necessita trobar amb urgència una família que, des de casa, li pugui tornar la tranquil·litat, amor i seguretat que necessita. És un bon gos que necessita molt tornar a viure en família... Si esteu pensant a adoptar, heu de venir a veure'l i estem segurs que us enamorareu d'ell. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!


ESPAÑOL:
Foskito es un perrito muy bueno, muy simpático y muy activo. Ya lleva demasiado tiempo esperando familia y su carácter se está viendo afectado: cada día está más nervioso... Necesita encontrar con urgencia una familia que, desde casa, le pueda devolver la tranquilidad, amor y seguridad que necesita. Es un buen perro que necesita mucho volver a vivir en familia... Si estáis pensando en adoptar, tenéis que venir a conocerlo y estamos seguros que os enamoraréis de él. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Timeline

No Timeline posts available for this pet