hello! my name is

KRIPTON

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

6y 11m 29d

In shelter since

04-08-2018

Color

Tigrat marro/blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

32654


Description

CATALÀ:

En Kripton és un gos molt intel·ligent i molt obedient. Té una gran vitalitat, pel que busquem per ell una família també activa i que tingui ganes de tenir un company d'aventures de quatre potes. Un molt bon gos que mereix tenir una família. Si el voleu conèixer, podeu venir directament al refugi, o podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Kripton es un perro muy inteligente y muy obediente. Tiene una gran vitalidad, por lo que buscamos para él una familia también activa y que tenga ganas de tener un compañero de aventuras de cuatro patas. Un muy buen perro que merece tener una familia. Si lo queréis conocer, podéis venir directamente al refugio, o podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet