hello! my name is

KRIPTON

Breed

American stafford terrier

Size

Large

Age

7y 4m 20d

In shelter since

04-08-2018

Color

Tigrat marro/blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

32654


Description

CATALÀ:
En Kripton és un gos molt bo, molt intel·ligent i molt obedient. Les seves cuidadores no han pogut evitar enamorar-se'n, i ens diuen que és un gos molt i molt dolç... Fa molt temps que va de refugi en refugi, i ningú es fixa en ell... Amb els altres gossos no hi té bona relació, per la qual cosa seria millor que fos "fill únic". Un molt bon gos que mereix trobar per fi una família. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Kripton es un perro muy bueno, muy inteligente y muy obediente. Sus cuidadoras no han podido evitar enamorarse de él, y nos dicen que es un perro extraordináriamente dulce... Ya lleva demasiado tiempo de refugio en refugio, y nadie se fija en él... Con los demás perros no tiene buena relación, por lo que sería mejor que fuera "hijo único". Un muy buen perro que merece encontrar por fin una familia. Si lo queréis conocer, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet