hello! my name is

ROSCA

Breed

Pit bull terrier americà

Size

Large

Age

4y 1m 29d

In shelter since

03-08-2018

Color

Blanc-marro clar

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

32640


Description

CATALÀ:

La Rosca és una molt bona gossa que viu molt estressada al refugi. Dins del centre es mostra molt activa i nerviosa, però en el moment que creua la porta i surt a passejar pel bosc es transforma, passeja al teu costat de manera tranquil·la, està molt pendent de tu i busca i reclama carícies i atenció. Busquem per la preciosa Rosca una família amb una vida activa que tingui ganes de compartir aventures i moments inoblidables amb ella. Si la voleu conèixer, podeu venir directament al refugi, o podeu preguntar per ella escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Rosca es una muy buena perra que vive muy estresada en el refugio. Dentro del centro se muestra muy activa y nerviosa, pero en el momento que cruza la puerta y sale a pasear por el bosque se transforma, pasea a tu lado de manera tranquila, está muy pendiente de ti y busca y reclama caricias y atención. Buscamos para la preciosa Rosca una familia con una vida activa que tenga ganas de compartir aventuras y momentos inolvidables con ella. Si la queréis conocer, podéis venir directamente al refugio, o podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet