ROSCA ARA ROSKILLA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

ROSCA ARA ROSKILLA

Breed

Pit bull terrier americà

Size

Large

Age

4y 11m 24d

In shelter since

16-06-2021

Color

Blanc-marro clar

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

32640


Description

CATALÀ:
La Rosca és una molt bona gossa que viu molt estressada al refugi. Dins del centre es mostra molt activa i nerviosa, però en el moment que travessa la porta i surt a passejar pel bosc es transforma, passeja al teu costat de manera tranquil·la, està molt pendent de tu i busca i reclama carícies i atenció, però tot això només ho fa quan ella se sent segura, quan ja et coneix, i quan sap que no li exigeixes res... Necessita una tranquil·litat i estabilitat perquè, davant de molts canvis, es mostra neguitosa. Busquem per la preciosa Rosca una família amb una vida activa que tingui ganes de compartir aventures i moments inoblidables amb ella. Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Rosca es una muy buena perra que vive muy estresada en el refugio. Dentro del centro se muestra muy activa y nerviosa, pero en el momento que cruza la puerta y sale a pasear por el bosque se transforma, pasea a tu lado de manera tranquila, está muy pendiente de ti y busca y reclama caricias y atención, pero todo esto sólo lo hace cuando ella se siente segura, cuando ya te conoce, y cuando sabe que no exiges nada... Necesita una tranquilidad y estabilidad porque, ante muchos cambios, se muestra nerviosa. Buscamos para la preciosa Rosca una familia con una vida activa que tenga ganas de compartir aventuras y momentos inolvidables con ella. Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 50€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 50€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet