hello! my name is

TRASTO2

Breed

Pit bull terrier americà

Size

Large

Age

6y 25d

In shelter since

03-08-2018

Color

Negre-blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

32625


Description

CATALÀ:

En Trasto Dos és un gos molt jovial i molt carinyós amb les persones: amb una pilota i amb algú que jugui amb ell és el gos més feliç del món. Un molt bon gos que només necessita una família que el vulgui estimar per sempre i no el torni a abandonar mai més. Si el voleu conèixer, podeu venir directament al refugi o podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Trasto Dos es un perro muy jovial y muy cariñoso con las personas: con una pelota y con alguien que juegue con él es el perro más feliz del mundo! Un muy buen perro que sólo necesita una familia que lo quiera mucho y no lo vuelva a abandonar nunca más. Si lo queréis conocer, podéis venir directamente al refugio o podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet