FROS

Hello! My name is

FROS

Breed
Mestis dogo argenti
Size
Large
Age
7y 5m 5d
In Shelter Since
13-4-2019
Color
Blanc
Country
Spain
Location
CAADMATARÓ
Registration Number
32612

Description
CATALÀ:
En Fros és un gos amb un passat difícil... Va ser comprat de cadell i va créixer a base de cops i ordres... Finalment, com no podia ser d'una altra manera, ha acabat a un refugi... Ara la seva adopció és molt complicada... Necessita algú que tingui la paciència i la capacitat per ensenyar al Fros una altra manera de relacionar-se amb el món i amb la gent... Si algú el vol ajudar, rebrà tot el suport necessari per part de la protectora. Podeu preguntar per ell prement el botó ADOPTAME que teniu en verd a sota mateix d'aquesta descripció, o podeu venir directament al refugi que indica la fitxa d'aquest animal a l'apartat localització.
🔴AVÍS!!!! En Fros, per la seva raça, necessitarà assegurança i llicència per a conducció de gossos potencialment perillosos.

ESPAÑOL:
Fros es un perro con un pasado difícil... Fue comprado de cachorro y creció a base de golpes y órdenes... Finalmente, como no podía ser de otro modo, ha acabado en un refugio... Ahora su adopción es muy complicada... Necesita a alguien que tenga la paciencia y la capacidad para enseñar a Fros otra manera de relacionarse con el mundo y con la gente... Si alguien lo quiere ayudar, recibirá todo el apoyo necesario por parte de la protectora. Podéis preguntar por él pulsando el botón ADOPTAME que tenéis en verde debajo mismo de esta descripción, o podéis venir directamente al refugio que indica la ficha de este animal en el apartado localización.
🔴¡AVISO!!!! Fros, por su raza, necesitará seguro y licencia para conducción de perros potencialmente peligrosos.

Telephone Numbers

Want to help?
Adopt me! or

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 35€, i des de la protectora oferim un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 35€, y desde la protectora ofrecemos un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 60€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador per facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 60€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 60€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 60€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

No Timeline posts available for this pet

Download the mobile app now!