TUPA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

TUPA

Breed

Pit bull terrier americà

Size

Large

Age

7y 8m 10d

In shelter since

28-06-2018

Color

Blanc

Country

Spain

Location

CAN MORET

Registration number

32538


Description

CATALÀ:
En Tupa no acaba d'entendre què ha fet malament per acabar a un refugi i es mostra desconfiat amb la gent que no coneix. És un bon gos que només necessita entendre que està en lloc segur i entre amics. Busquem pel Tupa un adoptant que conegui aquestes races i amb experiència amb gossos desconfiats. Sabem que el Tupa ho té complicat, però farem tot el possible per trobar per a ell una bona família. Si el voleu conèixer, podeu preguntar per ell escrivint a  [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Tupa no acaba de entender qué ha hecho mal para acabar en un refugio y se muestra desconfiado con la gente que no conoce. Es un buen perro que sólo necesita entender que está en lugar seguro y entre amigos. Buscamos para Tupa un adoptante que conozca estas razas y con experiencia con perros desconfiados. Sabemos que Tupa lo tiene difícil, pero haremos todo lo posible para encontrar para él una buena familia. Si le queréis conocer, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Timeline

No Timeline posts available for this pet