hello! my name is

DUKE

Breed

Pit bull terrier americà

Size

Large

Age

3y 8m 29d

In shelter since

23-05-2018

Color

Blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

32519


Description

CATALÀ:

En Duke és un gos molt bo amb les persones, molt carinyós i molt obedient. És un gos guapíssim que mereix trobar una nova família que se l'estimi molt i no el torni a abandonar. Amb els altres gossos li costa compartir espai, però amb unes pautes adequades estem segurs que pot arribar a conviure amb un altre gos. Si el voleu conèixer podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Duke es un perro muy bueno con las personas, muy carñoso y muy obediente. Es un perro guapísimo que merece encontrar una nueva familia que le quiera mucho y no lo vuelva a abandonar. Con otros perros le cuesta compartir espacio, pero con unas pautas adecuadas estamos seguros que puede llegar a convivir con otro perro. Si lo queréis conocer podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet