BUDY - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

BUDY

Breed

American pit bull terrier

Size

Large

Age

5y 6m 20d

In shelter since

03-03-2021

Color

Canyella

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

32515


Description

CATALÀ:
En Budy és un dels gossos que ara mateix ho té més complicat per trobar família... Pateix leishmània (tot i que ara mateix està força controlada) però també pateix una malaltia que es diu d'Addison, que fa que el seu cos no segregui la cortisona necessària, per la qual cosa ha de seguir un tractament de per vida, a més a més d'un control de seguiment cada mes i mig per evitar que la medicació pugui perjudicar altres òrgans. Per si no n'hi hagués prou, ser de la seva raça encara fa que tot sigui per a ell molt complicat... El que podem dir d'ell és que és un gos molt bo, que hem estat a punt de perdre'l fins que hem descobert la seva malaltia i que ara farem tot el que estigui a les nostres mans per trobar per a ell la família que es mereix... Si voleu donar una oportunitat a un dels gossos que més ho necessita de la protectora, escriviu a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Budy es uno de los perros que ahora mismo lo tiene más complicado para encontrar familia... Sufre leishmania (aunque ahora mismo está bastante controlada), pero también sufre una enfermedad que se llama de Addison, que hace que su cuerpo no segregue la cortisona necesaria, por lo que tiene que seguir un tratamiento de por vida, además de un control de seguimiento cada mes y medio para evitar que la medicación pueda perjudicar otros órganos. Para ponerle las cosas más difíciles, ser de su raza todavía hace que todo sea para él muy complicado... Lo que podemos decir de él es que es un perro muy bueno, que hemos estado a punto de perderlo hasta que hemos descubierto su enfermedad y que ahora haremos todo lo que esté en nuestras manos para encontrar para él la familia que se merece... Si queréis dar una oportunidad a uno de los perros que más lo necesita de la protectora, escribid a [email protected], indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet