hello! my name is

CHOLO

Breed

Pit bull terrier americà

Size

Large

Age

4y 1m 19d

In shelter since

26-05-2018

Color

Negre-blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

32508


Description

CATALÀ:

En Cholo és un gos molt jove i amb molta energia. Amb les persones és molt bo, tot i que té un punt independent. És un molt bon gos per qui busquem una família activa que li pugui proporcionar tota l'activitat que un gos com ell necessita. Si el voleu conèixer podeu preguntar per ell escrivint a  [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres

ESPAÑOL:

Cholo es un perro muy joven y con mucha energía. Con las personas es muy bueno, aunque tiene un punto independiente. Es un muy buen perro para el que buscamos una familia activa que le pueda proporcionar toda la actividad que un perro como él necesita. Si le queréis conocer podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per problemes d'adaptació / Nadie quiere por problemas de adaptación

Els gossos i gats que poden presentar algun problema d'adaptació a la nova llar. El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora oferim un acompanyament amb educador fer facilitar la seva adaptació a la nova família. // Los perros y gatos que pueden presentar algún problema de adaptación al nuevo hogar. El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora ofrecemos acompañamiento con educador para facilitar la adaptación a la nueva familia.

Timeline

No Timeline posts available for this pet