hello! my name is

SAMU

Breed

Pit bull terrier americà

Size

Large

Age

4y 2m 26d

In shelter since

23-05-2018

Color

Marro-blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

32506


Description

CATALÀ:
En Samu és un gos realment bo. Es porta bé amb tots els gossos i amb les persones és adorable. Es nota que ha viscut en família. Busquem per a ell uns adoptants que li vulguin retornar la llar que mai hauria d'haver perdut... Si voleu conèixer el bo d'en Samu, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Samu es un perro realmente bueno. Se lleva bien con todos los perros y con las personas es adorable. Se nota que ha vivido en familia. Buscamos para él unos adoptantes que le quieran devolver el hogar que nunca tendría que haber perdido... Si queréis conocer al bueno de Samu, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet