SAMU - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

SAMU

Breed

Pit bull terrier americà

Size

Large

Age

4y 8m 10d

In shelter since

20-03-2021

Color

Marro-blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

32506


Description

CATALÀ:
En Samu torna a estar amb nosaltres al refugi. Va estar adoptat a finals d'aquest any passat, però el seu adoptant, per temes greus de salut i amb tot el dolor del món, l'ha hagut de portar de nou al refugi. Ens explica que és un gos increïble, que a casa té un comportament excel·lent, es quedava sol hores i no trencava res, que totes les seves necessitats les fa fora de casa i que, a més, amb els altres gossos no té cap problema. També ens explica que passeja super bé i que se l'emportava a tot arreu. Necessitem per ell una nova família que li doni la llar que es mereix. Ell forma part de la campanya dels que ningú vol per la seva raça. Si vols saber més del preciós Samu, escriu a [email protected] amb el teu telèfon.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Samu vuelve a estar con nosotros en el refugio. Fue adoptado a finales de este año pasado, pero su adoptante, por temas graves de salud y con todo el dolor del mundo, lo ha tenido que traer de nuevo al refugio. Nos explica que es un perro increible, que en casa tiene un comportamiento excelente, se quedaba solo varias horas y no rompía nada. Además, hace todas sus necesidades fuera de casa, tiene buena relación con otros perros y pasea muy bien, se lo podía llevar a todos los sitios. Necesitamos para Samu una nueva familia que le dé el hogar que se merece. Samu forma parte de la campaña de los que nadie quiere por su raza. Si quieres saber más sobre él, escribe a [email protected] con tu teléfono.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet