NERON - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

NERON

Breed

Pit bull terrier americà

Size

Large

Age

4y 8m 20d

In shelter since

10-05-2018

Color

Gris-blanc

Country

Spain

Location

CCAAC BARCELONES

Registration number

32505


Description

CATALÀ:
En Neron és un molt bon gos que va arribar amb una malaltia a la pell de la que ja està totalment recuperat. Espera a algú que li ensenyi el que és la vida a una casa: passeig, temps amb ell, carinyo... és l'únic que demana. Al refugi no accepta viure amb altres gossos però no descartem que en un ambient més tranquil, pugui conviure amb altres gossos amb una bona adaptació... Si voleu conèixer el bo d'en Neron, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Neron es un muy buen perro que llegó con una enfermedad en la piel de la que ya está totalmente recuperado. Espera a alguien que le enseñe lo que es la vida en una casa: paseo, tiempo con él, cariño... es lo único que pide. En el refugio no acepta vivir con otros perros pero no descartamos que en un ambiente más tranquilo, sea posible su convivéncia con otros perros con una buena adaptación... Si queréis conocer el bueno de Neron, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet