hello! my name is

TITAN

Breed

Pit bull terrier americà

Size

Large

Age

4y 1m 19d

In shelter since

23-05-2018

Color

Marro clar-blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

32503


Description

CATALÀ:

En Titan és un bon gos que es troba molt desubicat al refugi. Mai és fàcil per un animal trobar-se en un espai estrany, però alguns gossos són especialment sensibles i els hi costa molt més adaptar-se.... Aquest és el cas de Titan, un bon gos que si no et coneix, es mostra una mica desconfiat, però que quan et coneix és bo i agraït. Amb els altres gossos no hi té bona relació, però amb les pautes apropiades, podria conviure amb un altre gos, especialment si és femella. Si li voleu donar una nova oportunitat al Titan de ser feliç, el podeu venir a conèixer directament al refugi, o bé podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Titan es un buen perro que se encuentra muy desubicado en el refugio. Nunca es fácil para un animal encontrarse en un espacio extraño, pero algunos perros son especialmente sensibles y les cuesta mucho más adaptarse.... Éste es el caso de Titan, un buen perro que si no te conoce, se muestra un poco desconfiado, pero que cuando te conoce es bueno y agradecido. Con los otros perros no tiene buena relación, pero con las pautas apropiadas podría convivir con otro perro, especialmente si es hembra. Si le queréis dar una nueva oportunidad a Titan de ser feliz, lo podéis venir a conocer directamente al refugio, o bien podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet