hello! my name is

RIVO

Breed

Pit bull terrier americà

Size

Large

Age

4y 1m 26d

In shelter since

26-05-2018

Color

Blanc-marro clar

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

32502


Description

CATALÀ:

En Rivo és un gos preciós, una mica desubicat però que quan et coneix de seguida vol ser el teu amic. Un bon gos que només necessita tornar a tenir una família per ser feliç. Si voleu conèixer el bo d'en Rivo, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Rivo es un perro precioso, un poco desubicado pero que cuando te conoce enseguida quiere ser tu amigo. Un buen perro que sólo necesita volver a tener una familia para ser feliz. Si queréis conocer al bueno de Rivo, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet