hello! my name is

TEXAS

Breed

Pit bull terrier americà

Size

Large

Age

4y 2m 20d

In shelter since

13-09-2020

Color

Marro clar-blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

32486


Description

CATALÀ:
Un gos que només és feliç quan està en companyia de gent... En Texas semblava invisible des de l'any 2018 que va arribar, però una família el va veure i se'l va emportar a casa. Després de pocs dies, a un membre de la família li va sorgir una forta al·lèrgia als gossos amb insuficiència respiratòria i, inevitablement, en Texas ha hagut de tornar al refugi. La família que el va acollir ens explica que, a casa, és un gos molt tranquil, que li agrada prendre el sol i que pot estar sol sense cap problema (a casa no fa les seves necessitats i és un gos molt obedient). Han rebut visites d'amics i tot molt bé amb ell. És un gos que gaudeix molt quan està en companyia de la gent, sigui amb adults o amb nens. A més li agrada molt jugar i rebre 'mimos'. Al refugi ha conviscut tant amb gossos com amb gosses i, amb una bona introducció, podrà conviure amb qualsevol gos o gossa. Mireu els ulls d'en Texas i penseu només una cosa: el vull adoptar. Si el voleu conèixer i donar una oportunitat a aquest fantàstic gos, podeu preguntar per ell escrivint a [email protected], indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Un perro que sólo es feliz cuando está en compañía de gente... Texas parecía invisible desde el año 2018 que llegó, pero una familia lo vio y se lo llevó a casa. Después de pocos días, a un miembro de la familia le surgió una fuerte alergia a los perros y le produjo insuficiencia respiratoria e, inevitablemente, Texas ha tenido que volver al refugio. La familia que lo acogió nos explica que, en casa, es un perro muy tranquilo, que le gusta tomar el sol y que puede estar solo sin problemas (en casa no se hace sus necesidades y es un perro obediente). Han recibido visitas de amigos y todo muy bien con él. Es un perro que disfruta mucho cuando está en compañía de la gente, ya sea con adultos o con niños. Además le gusta mucho jugar y recibir 'mimos'. En el refugio ha convivido tanto con machos como con hembras y, con una buena introducción, podrá convivir con cualquier perro o perra. Mirad a los ojos a Texas y pensad solamente una cosa: lo quiero adoptar... Si lo queréis conocer y dar una oportunidad a este fantástico perro, podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet