LOLA - Dog - 11pets: Adopt

hello! my name is

LOLA

Breed

Pit bull terrier americà

Size

Large

Age

7y 5m 20d

In shelter since

28-06-2018

Color

Negre-blanc

Country

Spain

Location

CAN MORET

Registration number

32479


Description

CATALÀ:
La Lola és una gossa que està bastant inquieta al refugi: suposem que no entén què ha fet malament per ser abandonada i, probablement, si tenim en compte el seu caràcter insegur, no ha tingut un passat massa bo... És una gosseta que només necessita una família que la vulgui estimar com es mereix: tot i la seva inseguretat, si t'acostes a ella amb gest suau, de seguida te la fas teva i mostra un caràcter carinyós i entranyable. Pot conviure amb altres gossos, però no tolera que se li acostin si hi ha menjar pel mig. Una bona gosseta que només necessita sentir-se estimada i segura. Si la voleu conèixer, podeu preguntar per ella escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Lola es una perra que está bastante inquieta en el refugio: suponemos que no entiende qué ha hecho mal para ser abandonada y, probablemente, si tenemos en cuenta su carácter inseguro, no ha tenido un pasado demasiado bueno... Es una perrita que sólo necesita una familia que la quiera como se merece: a pesar de su inseguridad, si te acercas a ella con gesto suave, enseguida te la haces tuya y muestra un carácter cariñoso y entrañable. Puede convivir con otros perros, pero no tolera que se le acerquen si hay comida de por medio. Una buena perrita que sólo necesita sentirse querida y segura. Si la queréis conocer, podéis preguntar por ella escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet