hello! my name is

NEX

Breed

Europea

Size

Medium

Age

2y 5m 20d

In shelter since

24-07-2018

Color

Negre-blanc

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

32446


Description

CATALÀ:
En Nex va arribar a la nostra protectora en companyia de Li i de Mou amb només 2 mesets de vida. Eren només tres cadellets molt espantats i la seva por va fer que ningú els adoptés: els gatets amb por no sempre ho tenen fàcil per trobar una família, encara que siguin cadells.... Només la Li va tenir sort i va trobar una família, però el Nex i el Mou s'han fet grans a la nostra gatera... Busquem per ells una família que els hi vulgui donar una oportunitat, junts o per separat. Només necessiten una miqueta de paciència, confiança i molt amor! Si voleu conèixer en Nex o al seu germà Mou, o a tots dos, podeu preguntar per ell o per ells escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Nex llegó a nuestra protectora en compañía de Li y de Mou con sólo 2 mesecitos de vida. Eran sólo tres cachorritos muy asustados y su miedo hizo que nadie los adoptara: los gatitos con miedo no siempre lo tienen fácil para encontrar una familia, aunque sean cachorros.... Sólo Li tuvo suerte y encontró una familia, pero Nex y Mou han crecido en nuestra gatera... Buscamos para ellos una familia que les quiera dar una oportunidad, juntos o por separado. Sólo necesitan un poquito de paciencia, confianza y mucho amor! Si queréis conocer Nex o a su hermano Mou, o a los dos, podéis preguntar por él o por ellos escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

No Adoption packages available for this pet

Timeline

No Timeline posts available for this pet