BERTHE - Cat - 11pets: Adopt

hello! my name is

BERTHE

Breed

Europea

Size

Medium

Age

7y 2m 14d

In shelter since

27-06-2018

Color

Ros-blanc

Country

Spain

Location

In fostering

Registration number

32168


Description

CATALÀ:
La Berthe ens va entrar d'una situació de benestar social, pel que sabem amb certesa que vivia a una casa. La Berthe ho té molt difícil per trobar una família, ja que pateix epilèpsia i cal medicar-la cada 12 hores per evitar nous atacs. És una gateta molt bona i molt tranquil·la que es deixa tocar i acariciar. Busquem per a ella una família tranquil·la que tingui moltes ganes d'ajudar una gateta que ho necessita moltíssim! Si podeu oferir-li una llar a la preciosa Berthe, ens podeu escriure a [email protected] , indicant el voostre telèfon per poder contactar amb vosaltres. Ara està a una casa d'acollida, però haurà de tornar al refugi si no trobem una família per ella...
🔴 AVÍS!!!! Si us plau, no vingueu directament. Amb la situació per pandèmia hem de prevenir i evitar que s'acumuli massa gent als refugis o a l'espai veterinari. Demaneu cita escrivint un correu a [email protected] Gràcies per entendre-ho!

ESPAÑOL:
Berthe procede de una situación de bienestar social, por lo que sabemos con certeza que vivía en una casa. Berthe lo tiene muy difícil para encontrar una familia: sufre epilepsia y hay que medicarla cada 12 horas para evitar nuevos ataques. Es una gatita muy buena y muy tranquila que se deja tocar y acariciar. Buscamos para ella una familia tranquila que tenga muchas ganas de ayudar a una gatita que lo necesita muchísimo! Si podéis ofrecerle un hogar a la preciosa Berthe, nos podéis escribir a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros. Ahora está en una casa de acogida, pero tendrá que volver al refugio si no encontramos una familia para ella...
🔴 ¡AVISO!!!! Por favor, no vengáis directamente. Con la situación por pandemia tenemos que prevenir y evitar que se acumule demasiada gente en los refugios o en el espacio veterinario. Pedid cita escribiendo un correo a [email protected] ¡Gracias por entenderlo!


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol per malaltia / Nadie quiere por enfermedad

Els gats i gossos malalts. El cost de la seva adopció és de nomes 30€, i oferim suport veterinari a preus reduïts a les nostres instal·lacions per la malaltia amb la que surt l'animal. // Los gatos y perros enfermos. El coste de su adopción es de sólo 30€, y ofrecemos soporte veterinario a precios reducidos en nuestras instalaciones por la enfermedad con la que sale el animal.

Timeline

No Timeline posts available for this pet