hello! my name is

CHACHO

Breed

Pit bull terrier americà

Size

Large

Age

7y 3m 19d

In shelter since

23-06-2018

Color

Gris

Country

Spain

City/Town

Mataró

Registration number

32107


Description

CATALÀ:

En Chacho és un gos preciós i amb un caràcter molt bo amb les persones. Té un caràcter tranquil, però també li agrada molt jugar. Amb els altres gossos no hi té massa bona relació, però amb les pautes adequades, podria conviure amb una altra gossa de la seva mida. És un molt bon gos que ja fa massa que espera una segona oportunitat. No deixeu que la seva raça us tiri enrere... El podeu venir a conèixer directament al refugi o podeu preguntar per ell escrivint a [email protected] , indicant el vostre telèfon per poder contactar amb vosaltres.

ESPAÑOL:

Chacho es un perro precioso y con un carácter muy bueno con las personas. Tiene un carácter tranquilo, pero también le gusta mucho jugar. Con los otros perros no tiene muy buena relación, pero con las pautas adecuadas podría convivir con otra perra de su tamaño. Es un muy buen perro que ya lleva demasiado tiempo esperando una segunda oportunidad. No lo descartéis sólo por ser de su raza... Lo podéis venir a conocer directamente al refugio o podéis preguntar por él escribiendo a [email protected] , indicando vuestro teléfono para poder contactar con vosotros.


Telephone Numbers

Want to help?

Adopt Me!

or

Sponsor

Adoption Packages

Ningú vol GPP / Nadie quiere PPP

Gossos de les mal anomenades races potencialment perilloses (Gpp's). El cost de la seva adopció és de només 30€, i des de la protectora assumim el cost de l'assegurança del primer any i un descompte en el cost del psicotècnic. // Perros de las mal llamadas razas potencialmente peligrosas (PPPs). El coste de su adopción es de sólo 30€, y desde la protectora asumimos el coste del seguro el primer año, así como un descuento en el coste del psicotécnico.

Timeline

No Timeline posts available for this pet